Felújítási munkák a 2017-2018-as tanévben

A tanév folyamán felújításra került az iskola elektromos hálózatának egy része. A munkák keretében az elavult kapcsolószekrények cseréje, valamint jelentős kapacitásbővítés történt meg. A beruházás értéke 4,5 millió forint.

Több éve gond volt a lapos tető karbantartása, több terem is beázott. A tető a tavasz folyamán új burkolatot kapott, mely felújítással a következő néhány évtizedben nem lesz gond a beázásokkal. A beruházás értéke 8 millió forint.

A nyári karbantartás keretében a régi épületrész emeletének négy tantermét újítottuk fel teljes körűen. A felújítás érintette az elektromos vezetékek és kapcsolók, valamint a folyosói kapcsolószekrények cseréjét, a régi festékrétegek eltávolítását és a termek újra festését, az ajtók és a lambéria cseréjét, a linóleum padlózat cseréjét. A beruházás értéke 4 millió forint.

A munkák költségét a Váci Tankerületi Központ fedezte és Kun Zoltán helyi vállalkozó és csapata végezte.

A 2018-2019-es tanév legnagyobb beruházása a földszinti tornaterem és öltözők, valamint az emeleti tornaterem teljes felújítása lesz. A munkákat a Magyar Kézilabda Szövetség és a Váci Tankerületi Központ támogatja anyagilag, így lehet, hogy tanítási időben kerül sor a felújításra.